ЗА НАС

Арт Клуб “Театъра” е любопитно местенце, намиращо се в центъра на града, в което свободно можете да споделяте любимите моменти и сладки спомени с приятна компания.


В Арт Клуб “Театъра” всеки може да се чувства комфортно, независимо от повода, който го е завел там.

Ресторантът се обляга на идеята, че посетителите му не са клиенти, а гости и всеки гост там е добре дошъл.  Ресторантът е отворен както за обикновена вечеря, така и за специален случай, интимна среща или бизнес сделка. Ние не поставяме граници на гостите си – искаме да провокираме в тях усещането за комфорт във всяка роля, в която са избрали да се въплътят, спрямо текущата ситуация.

 

Арт Клуб “Театъра” отваря широко своите врати, за всеки, който търси приятното прекарване и успява да се наслади на малките неща в живота.

Подобно на театралните постановки, Арт Клуб “Театъра” представя един спектакъл от вкусове и ястия, които са толкова пъстри и различни, колкото и самите гости на ресторанта. Ние смятаме, че животът е изкуство и неговата красота се крие в разнообразието от избори, които всеки ден взимаме. Именно по тази причина, сме се погрижили да създадем богато меню, с голям избор от храни и напитки, които да отговарят на желанията на всеки различен характер, който прекрачи прага на ресторанта. 

Ястията, които предлагаме варират в няколко различни направления, така че всеки да успее да открие “от неговото”. Храната в Арт Клуб “Театъра” се приготвя от професионалисти в областта на кулинарията, които са отдадени на идеята да ви поднесат нещо специално и по Ваш вкус. Основната ни съставка е желанието, с което готвим, и което лесно може да се открие в чинията. Желанието, което провокира сетивата да се насладят на малките моменти и красотата на живота, която се открива навсякъде, когато се огледаме.

В нашия ресторант ще откриете богат избор от блюда, които да отговорят на индивидуалния вкус на всеки наш гост. Предвидили сме голям асортимент от храна, която да бъде подходяща както за по-традиционните вкусове, така и за здравословно-ориентираните личности или прецизните дегустатори на напитки под прикритие. Запознайте се с нашите всеобхватни предложения и изберете най-подходящото за настроението Ви хапване.

Традиционна кухня

Тук ще намерите традиционният вкус на чудесна цена

Топли предястия

Любими вкусове и екзотични предложения

Вина и напитки

В нашата винена листа ще намерите разнообразие от бели и червени вина

Нашите клиенти ни обичат!

5/5
5/5

Арт Клуб “Театъра” има удоволствието да предлага вкусните си ястие в центъра на града, така че всеки да може им се наслади, когато поиска.

Посетете ни в ресторанта на ул. “Цар Самуил” 19, град Пазарджик, или се възползвайте от услугата да поръчате храна, която да хапнете в уюта на дома или работното си място.